Anders Kullängs Minnesfond

Till minne av Anders Kulläng startade familjen, Marianne med döttrarna Ann-Charlotte, Ulrika och Marie-Lovise en minnesfond i syfte att stödja talangfulla förare inom svensk motorsport.

Anders Kulläng startade KULLÄNG DRIVING SCHOOL med inriktning på avancerad förarutbildning och har de senaste 30 åren jobbat med en mängd talangfulla förare där bl a SEBASTIEN LOEB och COLIN MCRAE nått hela vägen till världstoppen.

Vägen till toppen kräver kunskap, engagemang, träning, talang och förmågan
att entusiasmera både sig själv och andra, vilket Anders med sin personlighet och mentorskap har bidragit till under åren.

Avsaknaden av svenska framgångar de senaste åren har varit lite av en frustration hos Anders och KULLÄNG DRIVING SCHOOL.

Fonden skall vara en del i arbetet med att få fram och stödja talangfulla förare inom svensk motorsport. Styrelsen består av Bror Danielsson ordförande, Marianne Kulläng kassör, Hans Warberg sekreterare, Bruno Berglund, Ann-Charlotte, Ulrika och Marie-Lovise Kulläng ledamot.

Vill ni vara med och stödja minnesfonden så ber vi er sätta in ert bidrag på
BANKGIRO 847-8265.

Var vänliga och hjälp oss med era personliga uppgifter. Uppge namn, e-postadress eller telefonnummer i samband med ert bidrag, då det är av stor vikt för styrelsen att informera och hålla er uppdaterade med allt som sker inom minnesfonden.

För löpande information om Anders Kullängs Minnesfond fyll i dina uppgifter nedan.

[si-contact-form form=’1′]

Hans Warberg
hans@warberg.org
0708-80 80 30